Undervisning i

Klassisk brudevals

Bliv klar til brudevalsen

Undervisning i klassisk brudevals

Den Klassiske Brudevals er for jer, der ønsker at danse den velkendte og traditionelle brudevals. Den bliver som udgangspunkt danset til Niels W. Gades ”Brudevalsen”, da dette er det traditionelle stykke musik at danse brudevals til.

Vi tilbyder vores kunder en dansevenlig version, som er sat 30% ned i tempo, da vi har erfaret, at dette giver den bedste oplevelse for jer og jeres gæster til brylluppet. Denne version bliver tilsendt efter afsluttet undervisning, så I kan træne til den derhjemme og danse til den på jeres store dag. I kan selvfølgelig også få undervisningen i melodiens normale tempo eller en helt anden hastighed, hvis I hellere vil det.

Pris: 60 min. – 1.150 DKK

Få det som I ønsker

Vi har også tilkøb til undervisningen

Vi glæder os til at danse med jer

Undervisningen i Klassisk brudevals tager kun én time

Vi anbefaler at have jeres undervisning 2 – 4 uger inden brylluppet, så I ikke når at glemme trinnene, og så I stadig har tid til at træne brudevalsen derhjemme. Vi råder jer dog til at booke undervisningen i god tid, så der er større chance for at få jeres ønskede dato og tid. Undervisningen i Klassisk Brudevals tager kun en enkelt time, og der behøves ingen danseerfaring. Efter booking modtages en mail med bekræftelse samt information om undervisningen. Vi glæder os til at danse med jer!

Jeres evige dans starter her

Book undervisning i brudevals hos Danmarks førende undervisere

Bookingformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

1Jeres oplysninger
2Ønsket tid og sted
3Vælg undervisning

Udtalelser fra tidligere elever

Hør direkte fra andre glade brudepar

Se flere anmeldelser på Trustpilot.

Helt uforglemmelig brudevals

Få gode råd fra danseunderviserne

Hvorfor skal man have undervisning i brudevals? Hvilken sang skal man vælge? Hvad gør man hvis man bliver nervøs inden dansen? Mie og Jakob fra Den Evige Dans kan med deres mange års erfaring som danseundervisere i brudevals besvare stort set alle disse spørgsmål, og mange flere.

Læs artikler om sangvalg, typer af undervisning, gode råd til at danse elegant i en brudekjole og mange flere gode råd.

Ønsker I også at få undervisning i brudevals, så send en uforpligtende forespørgsel i dag. Vi glæder os til at høre fra jer!