Til det kommende brudepar

Gavekort til brudevals

Traditionel brudevals

En romantisk gave til brudeparret

Gavekort til Klassisk Brudevals er en personlig og romantisk gave til parret, der ønsker at danse den velkendte og traditionelle brudevals. Den bliver som udgangspunkt danset til Niels W. Gades ”Brudevalsen”, da dette er det traditionelle stykke musik at danse brudevals til.

Vi tilbyder vores kunder en dansevenlig version, som er sat 30% ned i tempo, da vi har erfaret, at dette giver den bedste oplevelse for både parret og deres gæster til brylluppet.

Denne version bliver tilsendt efter afsluttet undervisning, så parret kan træne til den derhjemme og danse til den på deres store dag. Brudeparret kan selvfølgelig også få undervisningen i sangens normale tempo eller en helt anden hastighed, hvis man hellere vil det.

Ønsker parret at danse til en selvvalgt sang, tilføje et løft og en smuk drejning eller blot en anderledes entré og afslutning, er dette selvfølgelig også muligt, det skal blot oplyses inden undervisningen. 

Få det som I ønsker

Vi har også tilkøb til undervisningen

Vi glæder os til at danse med jer

Undervisningens forløb

Vi anbefaler at have undervisning 2 – 4 uger inden brylluppet, så parret ikke når at glemme trinnene, men så de stadig har tid til at træne brudevalsen derhjemme. Undervisningen i Klassisk Brudevals tager kun en enkelt time og der behøves ingen danseerfaring.

Efter køb af gavekort modtages en mail med betalingsoplysninger samt et elektronisk eller fysisk gavekort, og så snart pengene er modtaget, aktiveres gavekortet. Derefter booker parret selv deres undervisning via vores hjemmeside.

Køb af gavekort til vores Unikke Brudevals er også en mulighed. Kontakt os via kontakt@mijaevent.com ved interesse.

Dansen starter her

Køb gavekort til brudevals hos Danmarks førende undervisere

Gavekort

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Gavekortet skal anvendes i:
Evt. tilkøb
Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udtalelser fra tidligere elever

Hør direkte fra andre glade brudepar

Se flere anmeldelser på Trustpilot.

Helt uforglemmelig brudevals

Få gode råd fra danseunderviserne

Hvorfor skal man have undervisning i brudevals? Hvilken sang skal man vælge? Hvad gør man hvis man bliver nervøs inden dansen? Mie og Jakob fra Den Evige Dans kan med deres mange års erfaring som danseundervisere i brudevals besvare stort set alle disse spørgsmål, og mange flere.

Læs artikler om sangvalg, typer af undervisning, gode råd til at danse elegant i en brudekjole og mange flere gode råd.

Ønsker I også at få undervisning i brudevals, så send en uforpligtende forespørgsel i dag. Vi glæder os til at høre fra jer!