Undervisning i

Unik brudevals

Den unikke danseoplevelse

Undervisning i unik brudevals

Den Unikke Brudevals er for jer, der ønsker at forevige jeres første dans med noget helt enestående og unikt. I den Unikke Brudevals kan I få lige præcis den første dans, I drømmer om, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Alle dansestilarter, sange, temaer og dansetrin er mulige i den Unikke Brudevals – alt kan lade sig gøre!

Vi starter forløbet med en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi udveksler tanker, idéer, drømme og ambitionsniveau. Efterfølgende tilrettelægger vi et unikt forløb med et passende antal lektioner og sender et pristilbud. Når forløbet og prisen er godkendt, laver vi koreografien til netop jeres brudevals.

Vi sørger for, at brudevalsen bliver personlig og efterlever jeres ønsker, men I har altid mulighed for at sætte jeres personlige præg på koreografien i løbet af undervisningen. Inkluderet i prisen er også musikklipning og videomateriale af os, der danser jeres færdige koreografi igennem, så I kan øve jeres dans derhjemme. Forløbets pris varierer i forhold til sværhedsgrad, ambitionsniveau og længde.

Forløb aftales med kunden – startpris 2.500 DKK

Få det som I ønsker

Vi har også tilkøb til undervisningen

Vi glæder os til at danse med jer

Unik koregrafi efter jeres ønsker

Vi anbefaler at starte jeres undervisningsforløb 1 – 3 måneder inden brylluppet, så processen ikke bliver stresset, og så I har mulighed for at træne koreografien derhjemme. Vi råder jer til at booke undervisningen i god tid, så der er større chance for at få jeres ønskede datoer og tider til undervisningen.

Der er typisk 2 – 3 undervisningsgange i den Unikke Brudevals, og der behøves ingen danseerfaring. Efter booking modtages en mail med bekræftelse samt information om undervisningen. Lad os sammen skabe den brudevals, I drømmer om! 

Jeres evige dans starter her

Book undervisning i brudevals hos Danmarks førende undervisere

Bookingformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

1Jeres oplysninger
2Ønsket tid og sted
3Vælg undervisning

Udtalelser fra tidligere elever

Hør direkte fra andre glade brudepar

Se flere anmeldelser på Trustpilot.

Helt uforglemmelig brudevals

Få gode råd fra danseunderviserne

Hvorfor skal man have undervisning i brudevals? Hvilken sang skal man vælge? Hvad gør man hvis man bliver nervøs inden dansen? Mie og Jakob fra Den Evige Dans kan med deres mange års erfaring som danseundervisere i brudevals besvare stort set alle disse spørgsmål, og mange flere.

Læs artikler om sangvalg, typer af undervisning, gode råd til at danse elegant i en brudekjole og mange flere gode råd.

Ønsker I også at få undervisning i brudevals, så send en uforpligtende forespørgsel i dag. Vi glæder os til at høre fra jer!