Vi anbefaler

Samarbejdspartnere

Eventplanning & Eventstyling 

Drømmetyl 

Brudevals og smuk bryllupspynt går hånd i hånd. Drømmetyl laver smukke og unikke opsætninger til livets fester og kan hjælpe med alt fra fortryllende oppytning, til organiseret planlægning og afvikling af lige netop jeres drømmeevent.

Book gennem os og få rabatkode!

E-mail: info@drømmetyl.dk

Tlf: +45 41 51 41 20

Ikke bare en kage 

Kagefryd 

Ingen brudevals uden bryllupskage! “Hos Kagefryd bager vi kager i mange farver og former – og til enhver anledning. Hos Kagefryd er en kage “ikke bare en kage”, men en dyb passion, og med stor kvalitet i råvarer og udtryk.

Kagerne bages med æstetik, og kæmpe respekt for råvaren. Kagerne er rustikke, smukke, organiske og ærlige.” De sætter en ære i at kreere lige præcis jeres drøm af en kage til jeres store dag.

E-mail: info@kagefryd.dk

Tlf: +45 31 36 76 64

Wedding photography 

Wedding Stories 

1. januar 2018 blev Wedding Stories født. “Med en masse erfaring og viden i bagagen fra tidligere, og en grundtanke om at jeg vil fortælle netop Jeres historie. Jeg elsker det rustikke og nordiske look, hvilket min billedstil også bærer præg af. For mig er det vigtigt at skabe autentiske billeder, hvor historien er med og jeg vil have brudeparret til at slappe af i mit selskab,for først der sker magien.

Det jeg skaber, skal kunne noget helt specielt! Det skal kunne mærkes helt ind i kroppen og jeg vil skabe smil selv 20 år efter brylluppet. Mine billeder fylder folk med lykkesalighed, en fuldkommenhed og glæde der varer ved.”

Billederne på hjemmesiden er blevet skabt af Wedding Stories’ dygtige fotografer.

Tlf: +45 61 31 84 29

Danmarks fedeste dansegulv 

LEDgulv 

Giv din fest, dit bryllup eller anden begivenhed et specielt og unikt touch, som ikke tidligere er set i Danmark. Med et LEDgulv kan du give dine gæster en speciel oplevelse, som de aldrig vil glemme. Et LEDgulv kan skabe rammerne for en romantisk brudevals, en vild diskofest eller et stilrent cocktail party.

Mulighederne er uendelige og der kan skabes alle slags stemninger. Én ting er sikkert – et LEDgulv vil skabe en unik atmosfære hver gang!

E-mail: info@LEDgulv.dk

Tlf: +45 31 36 76 64

Videograf & Redaktør 

Grundtvig Productions 

Daniel fra Grundtvig Productions er en passioneret, hårdtarbejdende og dedikeret videograf og videoredaktør. Han har en vidtrækkende erfaring i alle aspekter indenfor videoredigering og kan hjælpe jer godt på vej lige fra jeres idé til det endelige produkt.

Lige meget om i søger en dygtig videograf til jeres bryllup, der kan forevige jeres store dag, en fantastisk videoproduktion af jeres næste event eller en professionel promo til jeres virksomhed, er Grundtvig Productions noget for jer!

Videoerne på hjemmesiden er produceret af Grundtvig Productions.

E-mail: grundtvig.daniel@gmail.com

Tlf: +45 53 80 36 47 

Smuk makeup til dagen

Danske Makeupartister 

Danske Makeupartister er den bevidste producent af makeupydelser i alle foranstaltninger. Derfor er du sikret en makeupartist, der er kvalitetssikret igennem os.

Ligeledes har vi altid en backup-artist, hvis der skulle opstå sygdom. Derfor kan du trygt overlade din styling til os på din store dag.

E-mail: kontakt@danskemakeupartister.dk

Tlf: +45 28 60 85 04 

Jeres evige dans starter her

Book undervisning i brudevals hos Danmarks førende undervisere

Bookingformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

1Jeres oplysninger
2Ønsket tid og sted
3Vælg undervisning

Udtalelser fra tidligere elever

Hør direkte fra andre glade brudepar

Se flere anmeldelser på Trustpilot.

Helt uforglemmelig brudevals

Få gode råd fra danseunderviserne

Hvorfor skal man have undervisning i brudevals? Hvilken sang skal man vælge? Hvad gør man hvis man bliver nervøs inden dansen? Mie og Jakob fra Den Evige Dans kan med deres mange års erfaring som danseundervisere i brudevals besvare stort set alle disse spørgsmål, og mange flere.

Læs artikler om sangvalg, typer af undervisning, gode råd til at danse elegant i en brudekjole og mange flere gode råd.

Ønsker I også at få undervisning i brudevals, så send en uforpligtende forespørgsel i dag. Vi glæder os til at høre fra jer!